Torsdag 5. desember kommer Chris Medina til Kolvereid for å holde julekonsert sammen med Eirik Næss og Lars Støvland. Med seg på scena ønsker de seg et lite kor – og Nærøy Kulturskole har fått oppdraget med å sette sammen dette av sangglade ytternamdalinger.

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant ble kjent med superhiten What Are Words. Når han – sammen med Eirik Næss – kjent fra bl.a. Idol 2015 og pianisten Lars Støvland – går på scenen ved Kulturhuset i Nærøy torsdag 5. desember med sin julekonsert – trenger de hjelp!

For tiden er ikke vegen lang fra Kulturhuset i Nærøy som arrangør til Nærøy Kulturskole som ressurssenter. Nytiltrådt rektor i kulturskolen – men ikke helt avtroppet kulturhusleder – Øyvind Nordstrand – benyttet derfor anledningen til å benytte interne krefter i kulturskolen når det kom en utfordring fra Medina om å hjelpe han med å få på plass et lite kor til konserten. Kulturskolen skal derfor nå sette sammen et lokalt kor med sanginteresserte voksne som kan tenke seg å være med på scena sammen med Medina, Næss og Støvland. Det trengs både kvinner og menn – sopran, alt, tenor og bass – og kordirigent ved Nærøy Kulturskole Ingebjørg Ellingsen ser for seg en gjeng på ca 12-16 personer til å danne koret for denne konserten.

Ingebjørg Ellingsen skal på vegne av kulturskolen i Nærøy sette sammen et kor til julekonserten med Chris Medina. Her flankert av kulturskolerektor Øyvind Nordstrand.

Medina har behov for korhjelp på 7 av sangene han skal fremføre – og uten å røpe så mye her kan vi si at alle melodiene er meget kjente låter som vi har hørt mange ganger. Blant anna er nevnte «What Are Words» med på lista.

Koret som dannes til dette prosjektet vil møtes ca. 5-6 ganger i løpet av høsten for å øve sammen. Men Medina og hans folk har sendt over både kornoter, innspillinger – og også øvingsinnspillinger for hver enkelt stemme, så det blir veldig ok for de som blir med å øve på stemmene sine hjemme i tillegg til slike fellesprøver. Det betyr samtidig at det ikke nødvendigvis krever at sangerne har voldsomt med kompetanse på notelesing. Alle får innspilling av stemmene og kan øve sammen med disse.

Høres det gøy ut å være med på scena sammen med Medina, Næss og Støvland og synge i koret på denne konserten?

Ta i så fall kontakt med kordirigent Ingebjørg Ellingsen for å melde din interesse evt stille spørsmål om du har det. Ellingsen nås på følgende måte:

Mobil: 90650543
Epost:
ingebjorg.ellingsen@naroy.kommune.no

PS:
Dette koret skal ikke være stort, så her kan det bli flere interesserte enn det er plass til. I så fall finner vi en måte å velge ut/trekke ut hvem som får bli med.. Men å melde sin interesse tidlig er uansett ikke dumt!

PS2:
Billetter til konserten kan du forresten kjøpe allerede nå: