-En hilsen fra Nærøys utskremte delegasjon til UKM – regionmønstring Trøndelag – Grong 2018

Etter herlige dager «på jobb» som reiseleder for Nærøys delegasjon til regionmønstring for UKM, deler vi med glede noen glimt fra helga med dere her på kulturinaroy.no. Og ungdommene vi har hatt sammen med oss i helga har altså ikke bare vist fram seg selv – og Nærøy – på en helt fantastisk måte på scena. De har også vært helt eksemplarisk, og på alle måter lettvint å ha med på tur. Slik at jeg, som hovedreiseleder altså velger å sette «på jobb» i hermetegn i denne sammenheng 🙂  For dette var på ingen måte noen hard jobb. Selv om liggeunderlag to netter på rad kan være litt hardt for en eldrende rygg..

Vi merket oss at flere av de 27 ungdommene som var med og representerte Nærøy i helga, allerede på bussen hjem uttrykte at de nå har begynt å glede seg til neste års UKM. Og at de faktisk har begynt å planlegge hva de skal stille opp med om et år! Dette er det jo selvsagt veldig gledelig å høre for meg som hovedreiseleder og kommunens UKM-ansvarlig! 💕

Med disse glimta fra våre dyktige, unge Nærøyambassadører sier vi for det første takk til alle dere som var med på turen og takk til foreldra for lån av ungdommene. Men vi håper og tror også at våre opplevelser fra helga kan være med på å inspirere flest mulig til å bli med å lage fremtidige UKM-arrangementer i kommunen vår! For en ting er sikkert: det er jammen mye herlig ung kultur i Nærøy!

Med hilsen fra Øyvind, UKM-ansvarlig Nærøy kommune.

Blackbeat: Sunniva, Katrine og Kristin

 

DriMaLo: Driva, Markus og Loke

 

Heidi og Henriette får tilbakemelding på sitt verk «foto» (nederste bildet)

 

Gjermund

 

Ragna får tilbakemelding på sine apefotografier.

 

Konferansierer – Marie og Kaja

 

Kirsti

Sandra får tilbakemelding på sitt fotografi «Stjerneskudd»

VekselZtrøm – med Nærøyværingene Aksel (gitar), Eivind (vokal) og Jakob (trommer). Og to venner fra Røyrvik på gitar og bass.

MIX-innslag bestående av dansegruppa «We Dance It» samt Håkon (vokal) og Eivind (gitar)