«Elvis-brødrene» Ken og Rolf Arne Skjærvik er klar for å innta Nærøysunds storstue med sin
Elvis-konsert: «Aloha from Hawaii» 27. april.

Ganske raskt etter påske – faktisk allerede første lørdagen – er det flere grunner til at Ytternamdalingen bør vurdere å ta seg en tur til Kulturhuset i Nærøy. To av grunnene heter Ken og Rolf Arne – og er et brødrepar fra Jøa som tar med seg et helt kobbel av Jøa-væringer til Kolvereid for å underholde oss.

Lørdag 27. april inntar musikklaget Ekko, samt band og kor scenen vår sammen med Skjærvikbrødrene. Og under ledelse av kapellmester Brynjar Gevik kan de ønske velkommen til en rendyrket Elvis-konsert i regionens kulturhus.

Namsos Kulturhus ble det helt fullt da Elvis-konserten ble satt opp der i vinter… Vi tipper det blir trangt om plassen også hos oss lørdag etter påske!

Som regionalt kulturhus er vi kjempeglade for at aktører også fra nabokommuner og regionen ellers ønsker å benytte vårt hus og våre scene til sine oppsetninger. Slike produksjoner er noe vi ønsker hjertelig velkommen hit – og som vi også jobber for å få til mer av.

I tillegg har vi akkurat nå ferdigstilt installasjon av et helt nytt lydanlegg i storsalen vår, sammen med akustisk tilrettelegging med tepper langs veggene. Vi har derfor troa på at både denne konserten – og senere produksjoner både av lokale, regionale og nasjonale aktører – er noe vi lett kan glede oss til med stor forventning!

Glede og forventning er det iallefall hos «Elvis-brødrene», som altså har satset på å ta med seg et kobbel på hele 30 personer på en liten miniturné i Trøndelag. Og de har selvsagt en klar oppfordring til Ytternamdalingen nå: LØP OG KJØP!