Noen henvendelser til kinosjefen er hyggeligere enn andre. Og når noen tar kontakt og vil betale en hel kinovisning er det jo ekstra stas. Tirsdag 27. november har vi derfor nå den store gleden av å kunne åpne dørene til noe så artig som gratis kino.

De rammene vi har for å vise kino, er som utgangspunkt en filmvisning per uke. Dette begrenser ofte vårt filmutvalg, og gjør at det er en hel del filmer vi ikke rekker å få vist. En slik film som Kolvereid Kinos publikum egentlig ikke ville fått sett i år er filmen «Julenissens Datter». Dette var vi litt lei oss for – for i førjulstida som vi er inne i nå, er det alltid litt stas med en real julefilm på kino.

Gleden ble derfor kjempestor da Fagforbundet i Nærøy tok kontakt og ønsket å kjøpe en hel kinovisning og spandere den på vårt publikum – som et arrangement i forbindelse med Fagforbundsuka 2018.

Valget av film var denne gangen lett – ettersom vi har hatt et par henvendelser om denne filmen. På tirsdag kan du derfor komme til Kolvereid Kino og se «Julenissens Datter» helt gratis – så sant du er en av dem som sikrer seg billett da… Billett»salget» er nemlig igang – og det er kun de 200 første som kjøper billett som får plass ved denne visningen. Så du må altså kjøpe billett, selv om prisen er hele kroner null…

Filmen har aldersgrense 6 år.

«Kjøp» billetter her: