Etter 7,5 år med rollen som kinosjef på Kolvereid har Øyvind Nordstrand startet som rektor i kulturskolen, en jobb som ikke er spesielt relevant å kombinere med kinosjefsrollen. Derfor er nå ny kinosjef på plass: Anette Broteng Christiansen.

Anette Broteng Christiansen – kinosjef ved Kolvereid Kino

Anette har bodd i Rørvik noen år, og har blant anna jobba i barnehage. Hun har utdanning innenfor bibliotek og formidling – og gleder seg nå til å få være med på å fylle kinoen med filmer, innhold og opplevelser for store og små Ytternamdalinger.

Avstanden fra bibliotek til kino er jo ikke spesielt stor. Begge deler dreier seg om formidling av budskap – med større eller mindre fokus på underholdning, opplysning og engasjement. Så Anette ser på det som en svært interessant oppgave å få lov til å være med på å fylle kinosalen med innhold og folk i tida fremover.

Enn så lenge kjører kinoen videre omtrent som før, med ordinær kinovisning hver søndag. Men etterhvert som Anette blir varm i kinosjefsstolen kommer hun nok på banen med tilpassinger og forbedringer som hun har lyst til å forsøke.

Akkurat i den nærmeste fremtida gleder hun seg veldig til å fylle salen med en oppfølger til en av de filmene som har skapt desidert mest engasjement blant barn og unge de siste årene: FROST.

Kinosjef Anette ser frem FROST 2 ved Kolvereid Kino i romjula.
Det tror vi ikke hun er alene om…

Toern til Frost settes opp på Kolvereid 29. desember – og billettsalget til den er allerede godt i gang har vi registrert.

Har dere spørsmål, ønsker, forslag etc til Kolvereid Kino eller meninger om hvordan Anette skal gjøre jobben sin til beste for alle i Nærøysund kommune fremover, er det bare – som før – å ta kontakt. Enten ved å skrive mail til kolvereid.kino@naroy.kommune.no eller ta kontakt med kinoen på Facebook.

Vi ved kulturavdelinga i dagens Nærøy kommune, og «morgendagens» Nærøysund kommune ønsker iallefall Anette hjertelig velkommen til oss!