I perioden 1. oktober 2019 til 26. februar 2020 kommer våre gode venner Riksteatret til Kolvereid og Nærøysund hele 4 ganger. To spennende barneforestillinger og to minst like spennende forestillinger for voksne står på programmet. Det setter vi pris på!

Riksteatret til Kolvereid med: JUNGELBOKEN | ROMEO+JULIE | SULT | VAFFELHJARTE

Det snakkes mye om bolyst og blilyst om dagen. Og sikkert om natta også 🙂 Vi som jobber med kultur i kommunal sektor mener selv at vi er en viktig brikke i det bildet. At vi har et godt utbygd kulturtilbud, med blant anna gode muligheter til å oppleve teaterforestillinger av ypperste nivå lokalt, er kjempeviktig for samfunnet vårt. Mener vi… Og for nettopp bolyst og blilyst.

Derfor setter vi veldig pris på perioden på 5 måneder som vi snart går inn i – der altså herlige Riksteatret kommer innom «nesten en gang per måned» med herlige forestillinger til oss. Midt i en tid som forøvrig fort kan bli litt prega av kommunesammenslåing og alt det medfører av endringer om omveltninger… på godt og vondt 🙂

Dagens oppfordring blir da at vi håper befolkningen i Nærøysund – og i Ytre Namdal forøvrig tar seg tid til å koble av med en eller flere av Riksteatrets kommende forestillinger hos oss. Det anbefales iallefall veldig!

Variasjonen i produksjonene som kommer er stor, så vi tror her er noe for en hver smak. Og samtidig er det ikke til å stikke under en stol at nettopp vårt engasjement, vår oppslutning og vår interesse for disse forestillingene vil være viktig for hva vår nye kommune, og vår herlige og pulserende region, vil få av muligheter til hyppige besøk av helproffe teaterforestillinger i framtida.

Mer info og salg av billetter finner du her:

ROMEO + JULIE: 1. oktober. Klikk her for informasjon og billetter!
JUNGELBOKEN: 27. oktober. Klikk her for informasjon og billetter!
SULT: 20. januar. Klikk her for informasjon og billetter!
VAFFELHJARTE: 26.februar. Klikk her for informasjon og billetter!