Når Riksteatret kommer til Kolvereid med barneforestillinger, blir det alltid fullt. Til høsten kommer de til oss med forestillingen «Georgs magiske medisin» av Roald Dahl. Og NB: Billettsalget til denne begynner allerede tirsdag 22. mai!

Riksteatret har engasjert regissør og dramatiker Morten Joachim til å lage teater ut av denne hysterisk morsomme Roald Dahl-fortellingen Dette er samme mann som for få år tilbake satte opp Doktor Proktors prompepulver, som vi husker tilbake på med stor glede. Regissøren lover en forestilling med mye musikk og magi, som involverer barna og tar ungers fantasi på alvor. Med Georgs magiske medisin settes alt på hodet og regissøren slår seg skikkelig løs på barnas vegne – helt og fullt i Roald Dahls ånd.

Vi er veldig glade i Riksteatret, og svært takknemlig for å få jevnlige besøk av profesjonelt teater av ypperste klasse med jevne mellomrom. Da de for 2018 reduserte antall forestillinger til kun 2 per år ved vårt kulturhus, beholdt de kun barneforestillingene. Heldigvis! 🙂  Så i år har vi kun to besøk av Riksteatret – Kardemommeby som vi husker fra i vinter og til høsten kommer altså Georgs Magiske Medisin.

Vi er riktignok for tiden i dialog med Riksteatret om mulighetene å få på plass igjen voksenforestillinger også for 2019, slik at vi igjen får 4 årlige besøk. Men det får vi komme tilbake til etterhvert. Først må vi glede oss over denne barneforestillingen her! Georg starter sin turné i Sandnessjøen 10. oktober og svinger innom Kulturhuset i Nærøy torsdag 1. november.

Billettsalget starter 22. mai kl. 09.00, og billetter finner du da her: