HAVBOKA vises ved Kulturhuset i Nærøy 26. februar 2019.

BILLETTER HER: 


Som nevnt har Riksteatret nå lova oss to forestillinger i kategorien man kan tillate seg å kalle teater for et voksent publikum i 2019. Altså i tillegg til to barneforestillinger. Da krummer vi nakken og kaster oss ut i oppdraget med å selge billetter!

Billetter til HAVBOKA, som vises ved Kulturhuset i Nærøy 26. februar 2019 er til salgs nå…

Første slike forestilling i 2019 blir en forestilling som vi mener vil kunne gli rett inn i den Ytternamdalske folkesjela. For oss som bor her ved kysten i dette vidunderlige landet har havet nemlig en helt egen betydning.

For forfatteren Morten Strøksnes blir havet en ustoppelig kilde til undring, innsikt og fantastiske eventyr. Fra sin havn på den lille øya Skrova i Lofoten utforsker forfatteren vårt forhold til havet i boka som er utgangspunktet for denne dramatiseringen – HAVBOKA. Og Strøksnes har et uendelig rikt stoff å øse av, fra sagn, myter og gamle krøniker, til reiseskildringer, vitenskapelige skrifter og diktning fra mange kulturer. Resultatet er en blanding av kunnskapsbok og fiskeskrøner.

Kulturhuslederen har sikra seg boka og skal ha denne med seg på årets sommerferie. 🙂 På scenen i teaterversjonen – som kommer til Kolvereid i februar – står Nationaltheatrets skuespiller Jan Sælid – der han skal gi skikkelse til både menneske og håkjerring! Så nå er det med andre ord klart for aller første syretest på regionens klare ønske om å få fortsette å motta slike forestillinger levert fra Riksteatret servert til oss lokalt.. Nå må vi HANDLE 😉

Løp og kjøp: