Hei!

Denne siden du nå er kommet inn på bygges opp som et viktig ledd i overgang til nye digitale systemer for billettsalg og booking av rom og utstyr ved Kulturhuset i Nærøy spesielt og Nærøy kommune generelt. I tiden frem imot sommeren 2018 – skal både billettsalg til arrangementer ved Kulturhuset, billettsalg for Kolvereid Kino og booking og bruk av lokaler – i første runde ved Kulturhuset i Nærøy – bakes inn her. Dette på en måte som gjør disse forholda mye mer tilgjengelig for innbyggere, brukere, ansatte… og de aller fleste egentlig. Og forhåpentligvis på en bedre og enklere måte enn før!

👉 Allerede nå kan du ta en kikk på et par kommende kulturarrangement der bilettsalget har startet opp gjennom Ticketco – vår nye leverandør av billettsalg. Klikk på knappen for å se hvilke kulturarrangement vi har billettsalg på ved Kulturhuset AKKURAT NÅ:

👉 Til uka kommer kinoprogrammet også på plass – det kommer her:

Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger fra brukere, spesielt dersom det er forhold som oppleves som problematisk eller om dere har forslag til ting som burde være med her. Men vi ber også om tålmodighet fra dere, da tiden vi har til å bruke på innholdet her er noe begrenset. Det som likevel er sikkert er at alt billettsalg for Kulturhus og Kino i sin helhet vil foregå herifra for alle arrangementer fra og med 1. mai 2018. Og så kommer andre ting på plass sånn litt etter hvert 🙂

Den teksten som du leser akkurat nuh, er jo samtidig et eksempel på en nyhet eller om du vil  – noe vi som jobber med Kultur i Nærøy ønsker å formidle. Slike «nyheter» vil vi jevnlig komme med litt fremover nå – fordi vi mener en slik direkte kanal mot innbyggere, brukere, leietakere, kunder etc er kjempeviktig for at vi skal kunne levere våre tjenester og fasiliteter på en god måte.

Alle konserter, forestillinger etc som avholdes ved Kulturhuset og som selger billetter gjennom vårt system vil – i tillegg til å automatisk komme med på arrangements-siden for kulturarrangement –  på en enkel og god måte kunne presenteres her som en nyhetssak fra oss. Dette siste er nok det denne nyhetsdelen vil bli brukt mest til, og allerede til uka som kommer vil vi derfor komme med en nærmere presentasjon av et arrangement som vi gleder oss veldig til å invitere dere på til høsten. Men vi vil også ha andre, kule nyheter relatert til vår hverdag, så den kan være smart å følge med på nyhetene herifra! I løpet av første del av mai har vi kanskje en veldig god nyhet til dere i den sammenheng. Slik det ser ut nå i alle fall..:-)

Kultur-hilsen fra Øyvind
kulturarbeider, Nærøy kommune.
og redaktør for kulturinaroy.no